Romana   English

PARTENERI


Forum VinatoareSEZON VANATOARE


15 Mai - 15 Oct - Capriorul Mascul
01 Aug - 15 Feb - Mistret
01 Iul - 31 Mar - Sacal
01 Aug - 31 Mar - Viezure
Tot anul - Vulpe

Despre Noi

Suntem un grup de profesionisti in domeniul cinegetic si halieutic, vanatori si pescari pasionati, cu o experienta de peste 15 ani in organizarea vanatorilor pentru vanatorii straini plecand de la ciocarlie si alte specii de pasari, de pasaj si sedentare, si ajungand la cerb si urs. Dorim sa punem la dispozitia vanatorilor romani si straini experienta si profesionalismul nostru pentru a se putea bucura de partide memorabile de vanatoare in partea de sud-est a tarii incepand cu Delta Dunarii si pana in Carpatii de curbura.

Firma noastra dispune de personal avizat si instruit, arme si munitii din magazinul propriu si ofera posibilitatea de a vana si pescui din Delta pana in Carpati atat pe fondurile de vanatoare si pescuit ale asociatiilor de profil cat si ale R.N.P. Romsilva.

La cererea clientilor nostri putem organiza partide de vanatoare si pescuit in toata tara impreuna cu sejururi turistice astfel incat cei interesati sa se poata bucura alaturi de familie de frumusetile naturale ale Romaniei.

Organizarea vanatorii consta in preluarea grupului de la aeroport, cazarea la hotelurile din zona de vanatoare, cabanele directiilor silvice sau pontoane plutitoare in Delta Dunarii, transportul in zona de vanatoare cu masina sau barca insotit de un reprezentant al firmei, obtinerea autorizatiilor de vanatoare si a certificatelor sanitar veterinare conditionarea si pastrarea vanatului si a trofeelor.